Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

missglam's.followers

award by CIKQIQI

Tuesday, May 11, 2010
KALI KETIGA DAPAT AWARD...KALI NIE "NICE BLOGGER AWARD"
BY cikqiqi YANG CUTE MIUT TU...HUUUU
THANKS A LOT TO cikqiqi COS SUDI BAGI AWARD NIE PADA MISSGLAM
SO, NOW KENE JAWAB SOKLAN PLAK DA 
1. Ape yang bermain di fikiran u allz sekarang
pikir kat pokwan da balik keje ke lum..hihi

2. Apakah nama samaran u allz
byk...yeke byk???xde la...huuu
"ann" , "mizah" , "kak ann" , "cik ann" , "tutttttt"...huuuu

3. Berikan 3 orang yang u allz sayang
  mak , adik2 , pokwan

4. Panggilan untuk si dia
xnak cakap r...MALU!!!..huuuuu   

5. Hadiah yang u allz impikan dari seseorang yang istimewa
sesuatu yang die bagi time die wak suprise...cos die x penah wak suprise...huk3..:(

6. Blog mana yang u allz suke visit
waaa....byk tul yang missglam suke masuk nie...xterkire......mostly blog missglam leeee....hihihi

and NOW

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger u allz...
part nie yang missglam lemah skit sebab nak kene cari 15 org kawan untuk bagi award nie..so yang layak dapat nye : 

eddyboyz86 saiedah TTT waheedy belogbagus keliohkeli hentakBerlipat rockers emong nenekModen syaza admin juan adda suffer8zine       

 so...to u all yang missglam da tagged tu, sila2 la ambik award nie ye...missglam malas nak link satu2..hihi.. :)


missglam sayang sume!!!

4 tukang.komeng to award by CIKQIQI:

shafiq said...

thanks for the award ! akan buat entri pasal ni nanti.. ;)

TTT said...

tq miss glam!!

byknye award die dpt.. >.<

Anaz Waheedy said...

wow...thx..thx for award~

✿nenek moden✿ said...

wah..dpt award..hehe..masyeh aw..

Post a Comment