Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

missglam's.followers

missglam di TAG and dapat AWARD lagi...

Friday, May 14, 2010
kali nie missglam di tag oleh nizam and award oleh kawan missglam yang setia iaitu enMijie. first missglam nak selesaikan pasal award dulu... enMijie telah menganugerahkan "Friendship Award for blogger"...a lot of thank you untuk enMijie sebab sudi bagi award yang comey nie kat missglam...ade bear...COMEY!!! thanks again..


ok...now nak cite pasal tag plak...adoi...missglam saje x nak post lagi pasal tag nie...tibe2 dapat award lak...so terpakse r missglam gabungkan 2 bende nie...org da kasi, xkan x nak ambik...missglam x nak la x hargai pemberian org kan...huhuhu...thanks to nizam sebab sudi tag missglam...tapi bukan tag saje2...ade soklan nak kene jawab...xpe2...missglam tetap akan jawab even leh tahan byk gak soklan2 nye nih...adoii...

1) Apa yang anda akan buat bila anda dapat tahu member anda tikam belakang anda?
  ~~ entah la...xpernah terfikir lak pasal mende nie...so, kalu jadi jugak, serah je kat yang maha berkuasa...

2) 6 orang dihati anda?
  ~~ diri sendiri, mak, abang, adik, tok, and "..." ...kihkihkih...

3)Anda rasa anda comel?
  ~~ kadang2 je...sebab missglam nie lowprofile je...:)

4) Singel or Taken?
  ~~ 50 - 50..hihihi..(macam mane tuh???)

5)Blog yang anda suka?
  ~~ BANYAK

6)Adakah bilik anda kemas setiap hari??
  ~~ kemas...sebab tido ngan mak...mak yang kemas kan...hihihi...

7)Lagu terakhir yang anda dengar?
  ~~ My All - mariah carey

8)Last teks mesej?
  ~~ xkan nak taip kan sini...panjang...so, keep it secret je la..huhu

9)Last phone call?
  ~~ col die.

10) Hari terakhir anda menangis?
  ~~ xingat r..tapi lam minggu nie gak...sebab ape tu, secret...

11) List 5 kaler favorite anda?
  ~~ pink , putih , hitam , biru , transparent(color ke??)

12) Orang terakhir anda ber-Ym?
  ~~ ruti keben

13)Game paling anda suka?
  ~~ need for speed undercover...missglam da abis da men game nie...huhuu

14) Adakah anda peminat MCR?
  ~~ kadang2...atas lagu je missglam dengar..

15)Apa perasaan anda menjawab Tag ini?
  ~~ excited gak sebab 2nd time di tag..

16)Anda rasa Tag ini best?
  ~~ ok saja..

17) Tag lagi kepada 10 orang
  ~~ xnak pilih 10org sebab sekarang missglam da terhutang budi pada sorg member missglam nie sebab die da byk tolong missglam...org tu adalah RUTI ....so, missglam tujukan award and tag nie juga pada RUTI...

da...sekian dulu dari missglam... 

4 tukang.komeng to missglam di TAG and dapat AWARD lagi...:

sekamar rindu said...

salam..

best jwpan no 4 tu.

rutikeben said...

waaaaaaaaaa,banyak nye name... :P :P :P

makasihhhhhhhhhhhhhhhhhhh akan jawab scepat mgkin yer mizahh..heheheh

faisal Abdullah said...

nak award jagk..hehe

hellioz said...

award cam hampehh aghaghaghagha!!!!
syok sgt ke dapat award !! aghagahahahaha!!

Post a Comment