Home | Posts RSS | Comments RSS | Login

missglam's.followers

PENANGAN AF

Friday, May 21, 2010


Di sebuah majlis akad nikah,pengantin lelaki bernama Hassan(si pembela lembu berjaya)
Kadi : Hassan
Pengantin : Saya ustaz..
Kadi : Dengar baik2 ye Hassan..Aku nikahkan dikau dengan si Polanah bt Polan dengan mas kahwinya 80 ringgit tunai.
Pengantin : Aku terima nikahnya Polanah bt polan dengan mas kahwinya 80 ringgit tunai.
Kadi : Sah? (b’tanya saksi pertama)
Saksi 1 : Sah
Kadi : Sah? (b’tanya kepada saksi kedua)
Saksi 2 : Sah
Kadi : Sah?(kepada saksi ketiga)
Saksi 3: Err..lontaran suara awak kurang jelas..saya tak dengar ape awak cakap..pithcing b’terabur ke laut..kuar acuan terus..xde feel..jiwa awak kosong..low note awak xsampai,high note awak plak xde kawalan..kasi sustain,falseto lemahteknik ramify pun tak mantap,suara macam orang nak berak jer..buruk bebenor bunyinyer!Tapi 1 saya suka..awak ada ciri2 seorang pesona bintang,awak akan lebih berjaya jika melakukan yg lebih baik dr ini.. honkhonkhonk

2 tukang.komeng to PENANGAN AF:

rutikeben said...

wakakakakakakakkakaaakkak

kurang asam punya saksi 3..komen mngalahkan adlin

iqbalsyarie said...

Af punya penangan..org jadi tak waras..huhu

Post a Comment